Vi erbjuder helhetslösningar för modern dokumenthantering från vår partner Modern IT Partner, som har över 30 års erfarenhet av Print.
Vi hjälper er med allt från den lilla svartvita printern till avdelningens multifunktionsprinter eller digitala arbetsflöden.
Vårt erbjudande inom Print &Workflow effektiviserar dina arbetsmoment, spara din tid och dina medarbetares arbetsbelastning.

Fördelar med moln & serverbaserade workflow- och mjukvarulösningar.

Fördelar med moln & serverbaserade workflow- och mjukvarulösningar.

Spar din tid och dina medarbetares arbetsbelastning.

Användarvänliga mjukvaror effektiviserar arbetsmoment. 
Vi snabbar på och ökar din digitalisering, dels genom våra erbjudanden i form av breda produktlinjer av mjuk- och hårdvara från världens främsta leverantörer.

Uppmuntra till teamarbete och samarbete.

Med rätt valda mjukvaror uppmuntrar du till samarbete och teamarbete genom att ansluta din multifunktionsskrivare till molnet. Du kan dela dokument med dina medarbetare, när som helst och var som helst, genom att ansluta till externa molntjänster.

Support som alltid är nära tillhands.

Vår främsta expertis ligger inom kundanpassning, med vår breda och djupa erfarenhet av de behov som kunder har, våra konsulter designar lösningar där hårdvara och mjukvara tas fram för att möta just dina behov. All mjukvara installeras och supporteras av egen personal, vilket innebär att vi alltid är nära dig när du behöver stöd.

DIGITALA ARBETSFLÖDEN

Med Workflow ökar du produktiviteten genom att effektivisera dina arbetsflödesprocesser. De tjänster och tjänstepaket som vi har tagit fram som bygger på marknadens växande behov av effektiva mjukvarulösningar.

PRINT

Modern IT Partner står för kvalité och innovation, vilket innebär att vi har valt att arbeta med dem absolut bästa och starkaste leverantörerna på marknaden, för att kunna erbjuda de bästa lösningarna för våra kunder.

PRINT

Modern IT Partner står för kvalité och innovation, vilket innebär att vi har valt att arbeta med dem absolut bästa och starkaste leverantörerna på marknaden, för att kunna erbjuda de bästa lösningarna för våra kunder.

Modern IT Partner verksamhet är i ett och samma hus. 

Modern IT partner har en gedigen branschkompetens inom print och digitala dokumentprocesser genom hög kompetens i egen personal.

Detta tillsammans med starka band och avtal med de ledande tillverkarna, mjukvaruleverantörerna och med en rikstäckande serviceorganisation bildar vi en unik position på marknaden. Naturligtvis erbjuder vi andra saker inom IT, såsom klient, licenser, nätverk. Allt som våra kunder är i behov av för att vi skall kunna hjälpa såväl nya som befintliga kunder i deras utmaningar. Vi är givetvis ISO-certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001.

Vill du veta mer?

Vi erbjuder helhetslösningar för företag. Tveka inte att kontakta oss om du vill veta mer.

  Fullständigt namn

  E-post

  Telefonnummer

  Företag

  Hur många är ni på företaget?

  Meddelande