ORIGO arkitekter grundades redan 1952, då som Höjer-Ljungqvist Arkitektkontor, men bytte på 80-talet namn till ORIGO arkitekter.

Vi är stolta över vår långa historia och över de erfarenheter av branschen som vi tagit till oss. Detta arv förvaltar vi genom att skapa innovativ, hållbar och väl genomtänkt arkitektur.

Idag består kontoret av 14 medarbetare med bred kompetens inom gestaltning, planering, projektering och byggnadsvård. Några exempel på projekt vi ritat är brf Atlantis, kv. Sörgården, Kv. Enen och Glömstaskolan.

Vi har gjort en intervju med Simon Shukro, Byggnadsingenjör på Origo Arkitekter.
Vad hade ni för krav inför bytet av telefonileverantör?
– För oss var det viktigt med en smidig övergång och så liten påverkan för slutanvändaren som möjligt.

 

 Vi var också måna om att få en enkel tjänst där fakturorna till stor del är konsekventa och inte påverkas av hur användningen ser ut. 

Vad såg ni för fördelar med att välja oss som leverantör?
– Den viktigaste var hur lite tid och energi som krävdes från vår sida för att säkerställa en snabb och smidig övergång. Som konsulter måste vi alltid vara måna om hur vi spenderar vår tid och där såg vi en stor fördel i att låta någon annan sköta allt det praktiska åt oss.

Hur använder ni er telefoni idag?
– Vi har en förhållandevis enkel tjänst och använder den främst för att nå ut till och vara nåbara för våra beställare och varandra när vi är på språng. Vi förlitar oss också mycket på vår internetanslutning för att komma åt våra system var vi än befinner oss.