Om oss

Frontdesk är verksamma i hela Sverige, med huvudkontor i Göteborg. Vi är ett gäng engagerade och kompetenta medarbetare med olika erfarenheter, bakgrunder och specialområden. Ingen är bäst på allt men tillsammans kompletterar vi varandra och blir det bästa teamet.

10 år i branschen 

Vi är stolta över våra 10 år i branschen. Idén till Frontdesk föddes när Ali Khorshidi arbetade som direktsäljare hos en av de största mobiloperatörerna i Sverige. Han reagera på att många kunder hade dyra prisplaner och låga servicenivåer. 

Vår affärsidé var att upphandla storkundsavtal direkt med operatörerna, för att sedan kunna förmedla detta på ett bättre vis ut till kunderna. Genom att upphandla en större volym med operatörerna från start, så lyckades vi ta fram förmånliga avtal till alla våra kunder, stora som små. Utöver ett bra pris så tog vi även fram en modell på vår kundtjänst, som gav kunden en mer personlig och snabbare service av telefonin.

När Frontdesk startade var företagskunderna väldigt prisfokuserade och använde mobiltelefonen främst som ett arbetsverktyg för att ringa och sms:a. Därefter har lösningarna utvecklats med mobilitet och integration i fokus.

Idag är vår affärsidé ”Att samla flera tjänster under ett och samma tak för att erbjuda en kostnadseffektiv lösning där kundnytta och kundnöjdhet alltid är i fokus.”

Under de senaste 6 åren har vi samlat fler tjänster än telefoni och har blivit en helhetsleverantör av en rad välkända produkter på marknaden. Våra produkter kännetecknar enkelhet och flexibilitet.

VÅRA LEDORD ÄR

FEEDBACK 

Vi strävar alltid efter att bli bättre och utvecklas. Vi skall alltid ge feedback till varandra. Vi ser alltid till att få Feedback från våra kunder igenom att ringa upp alla och gå igenom varje delar av leveransen.

INNOVATIV 

Vi skall alltid arbeta för att utveckla produkter/ tjänster som förenklar vardagen för våra kunder. Genom vårt innovativa förhållningssätt skall även vardagen för våra anställda förenklas

ANSVARSFULL 

Vi tar alltid fullt ansvar för våra kunder och de lösningar vi erbjuder. Vi tror på varje individ och på en arbetsmiljö där man kan räkna med att alla tar sitt ansvar. Det är därför vi har en arbetstid som bygger på arbeta-efter-eget-ansvar-principen.

PROFESSIONELL 

Vi behandlar alla situationer professionellt. Detta visar vi från hur vi klär oss till hur vi behandlar varandra, hanterar situationer och hur vi bemöter våra kunder.

Frontdesk i siffror

Frontdesk är idag en ledande aktör inom tjänste- och produktförsäljning mot företagsmarknaden.

40anst

Frontdesk har ca 40 anställda och för närvarande två kontor i Sverige. Göteborg & Stockholm

65mkr

Frontdesk består av fyra driftbolag och omsätter tillsammans ca 65 mkr.

98%

Vårt NKI ligger på 98%. Vi ringer och genomför leveransgodkännande med alla våra kunder efter drift.

För oss är det viktigt att veta vad ni tycker.
Vi ringer upp alla våra kunder efter drift för att stämma av hur ni upplevt leveransen

Frontdesk finns alltid nära till hands i form av support och glad kundtjänst.

Norbert Heim / Telesteps AB

Vad är ert helhetsbetyg av leveransen?

Jätte bra

Radi Firas / QR Motor AB

Jättenöjda, gick väldigt smärtfritt! Jättebra utbildning. Inga konstigheter. Finns inget som vi saknat eller fattades. 

Fredrik Lindqvist / Ceannis Living Accessories AB